17 °c

Romatem Fizik Tedavi Merkezlerinde Kullanılan Teknolojiler

Romatem fizik tedavi hastaneleri, ülkemizde teknolojik tedavi yöntemlerinin gelişmesinde büyük rol oynamıştır.

Sağlık Haberi
Romatem Fizik Tedavi Merkezlerinde Kullanılan Teknolojiler
Romatem Fizik Tedavi Merkezlerinde Kullanılan Teknolojiler

Buna bağlı olarak fizik tedavi merkezlerinde kullanılan teknolojik yöntemlerin kullanımı da artmıştır. Türkiye adına ilkleri yaşatan Romatem, fizik tedavi de robotik rehabilitasyonları da ilk defa kullanan hastaneler grubu olmuştur. Bu sebeple fizik tedavi alanında yardım almak isteyen pek çok hasta, Romatem fizik tedavi merkezlerini öncelikli tercihleri arasına almıştır. Aynı zamanda hastalara uygulanan tedavilerde yer alan uzman kadro da, hastaların hayata kazandırılmasında büyük rol oynamıştır. Bu sayede Romatem fizik tedavi merkezlerinde destek gören hastaların, merkezlerden gülen yüzlerle ayrılması sağlanmıştır.

 Romatem fizik tedavi merkezleri teknolojik rehabilitasyonlar bazında; Amadeo El Parmak Robotu, Armeo Omuz Kol Robotu, DİERS FORMETRİC 4D Skolyoz Analiz Cihazı, HIL Terapi Yüksek Yoğunluklu Lazer Tedavisi gibi yöntemleri kullanmaktadır. Bu yöntemlerde üst düzey teknolojik donanım tercih edilmekte ve hastaların sağlığına uygun çalışmalar yapılmaktadır. Aynı zamanda Romatem tarafından kullanılan teknolojik rehabilitasyon yöntemleri, tedaviye olumlu yanıtlar almada büyük rol oynamaktadır. Bu sayede hastaların rehabilite edildiği süreç kısalmakta ve onların sağlıklarının geri kazandırılması sağlanmaktadır. Özellikle şiddetli ve kalıcı rahatsızlıklar bu teknolojik yöntemler sayesinde, giderilmekte ve hastaların sağlıklarına geri kavuşması amaçlanmaktadır. Hastalar, belli programlara bağlı olarak tedavi sürecine dâhil edilmektedir.

Bu süreçte hastalarla bire bir ilgilenen uzman terapistler ve hekimler de, büyük önem arz etmektedir. teknolojik rehabilitasyon süreçlerinde hastaya destek olan uzman terapistler, hastanın sağlıklı ve kendisine uygun bir ortamda yer almasını sağlamaktadır. Buna bağlı olarak bireyler, fizik tedavi adına olumlu dönüşler alabildiği süreç içerisine girmektedir. Bu durumdan hem hastalar hem de hasta yakınları, pozitif sonuçlarla etkilenmektedir.

Sıradaki Haber