17 °c

Zaytung paylaştı Şimşek beğendi!

Milyonların heyecanla beklediği iPhone 8'in tanıtılmasının ardından vergilerle birlikte Türkiye fiyatının ne olacağı tartışılırken Zaytung'un konuyla ilgili yaptığı Naci Ağballı paylaşım büyük beğeni aldı. Paylaşımı Başbakan Yardımcısı Şimşek de beğendi.

Teknoloji Haberi
Zaytung paylaştı Şimşek beğendi!
Zaytung paylaştı Şimşek beğendi!

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X dün dünya kamuoyuna tanıtılırken Türkiye fiyatının ne olacağı merak konusu oldu. Bu fırsatı kaçırmayan mizah sitesi Zaytung'un yaptığı esprili paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu. 

Merakla beklenen iPhone 8 ve iPhone X tanıtımları dün Apple Park'ta yapıldı. Aylardır speküle edilen ürün fiyatları da sonunda belli oldu.

999 DOLAR

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatlarının 699 dolardan başlayacağı açıklanırken; 999 dolardan başlayan fiyatla, en pahalı iPhone hâline gelen iPhone X en büyük ilgi odağıydı.

Özelliklerin tanıtılması ve fiyatların açıklanmasının ardından iPhone düşkünleri ürünlerin olası Türkiye fiyatlarını hesaplamaya koyuldu. 

AĞBAL iPhone X'İN VERGİSİNİ TANITIYOR

Fırsatı kaçırmayan mizah sitesi Zaytung, fotomontajla hazırladığı bir görsel eşliğinde "Maliye Bakanı Naci Ağbal, ABD'yle eş zamanlı olarak yeni iPhone X'in vergisini tanıtıyor" şeklinde bir tweet attı. Güldüren mesaj, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de beğenisi aldı.

Sıradaki Haber