17 °c

Samsung bunu da yaptı!

Geçtiğimiz hafta esnetilebilir OLED ekranını tanıtan Samsung, yayınladığı video ile esnetilebilir ekranını bir kez daha tanıttı.

Teknoloji Haberi
Samsung bunu da yaptı!
Samsung bunu da yaptı!

Geçtiğimiz hafta esnetilebilir OLED ekranını tanıtan Samsung, yayımladığı video ile yarattıkları Teknolojiye yakından göz atabilmemizi sağladı. Videoda 9.1 inç'lik OLED ekranın istenilen yöne doğru esnetilebildiğini ve 12 milimetreye kadar bükülebildiği görülüyor.

İşte karşınızda esnetilebilir OLED ekran!
Videoda gördüğümüz ekranın en dikkat çekici özelliği ise maksimum noktaya kadar esnetildiğinde dahi oldukça yüksek bir çözünürlük sunabilmesi. Görüntülerde ekranın büküldüğünde nasıl göründüğüne oldukça detaylı bir şekilde göz atmak mümkün.

Son olarak bu ekranların Samsung'un Galaxy Edge cihazlarda kullandığı bükülebilir ekran ile karıştırılmaması gerektiğini hatırlatalım. Zira bu ekranlar bükülü olarak üretilmiyor ve kullanıcının isteğine göre esnetilebiliyor.

Samsung'un da bu ekranlarla ilgili planları oldukça farklı diyebiliriz. Zira önceliği yapay zeka uygulamalarına ve giyilebilir teknolojilere vereceklerini de açıklamış durumdalar.

İşte Samsung'un yayınladığı tanıtım videosu...

Sıradaki Haber