17 °c

BİM orijinal Apple ürünleri satacak!

Geçmişte pek çok teknolojik ürünü çok ucuz fiyatlara getiren BİM bu kezde Apple ürünlerini satmaya başlayacak. BİM, orijinal Apple şarj – veri kablosu ve Earpods kulaklıkları 11 Ağustos'ta satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Teknoloji Haberi
BİM orijinal Apple ürünleri satacak!
BİM orijinal Apple ürünleri satacak!

Geçmişte Xbox, Playstation 4 ve iPhone 7 gibi sattığı birçok farklı Teknolojik ürünle sıradan bir marketten çok daha fazlası olduğunu defalarca kanıtlayan BİM, bizleri bir kez daha şaşırtarak orijinal Apple ürünleri satmaya başlayacak.

ORJİNAL APPLE ŞARJ VE KULLAKILIK
Halka dağıtımından önce ele geçirilen yeni bir broşüre göre perakende satış marketi BİM, 11 Ağustos 2017 tarihinde orijinal Apple şarj – veri kablosu ve Earpods kulaklıklarını satmaya başlayacak.

Satılacak olan şarj kablolarının 1 Metre uzunluğunda olanı 39,90 TL’ye, 2 Metre uzunluğunda olanı da 49,90 TL’ye satılacak. Apple Earpodskulaklığının satış fiyatı ise 55 TL olarak belirlenmiş.

STOKLAR SINIRLI
Piyasa fiyatlarının oldukça altında satışa sunulacak olan bu ürünleri almak istiyorsanız, 11 Ağustos 2017 tarihinde erken kalmanızda fayda var. Zira ürünler stoklarla sınırlı.

Sıradaki Haber