17 °c

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kocaeli'de

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kocaeli'de yapımı süren Bilişim Vadisi'ne ilişkin, "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz." dedi.Gebze ilçesinde yapımı devam eden Bilişim Vadisi'ni ziyaret eden Özlü, bölgede gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Özlü...

Teknoloji Haberi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kocaeli'de
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kocaeli'de

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kocaeli'de yapımı süren Bilişim Vadisi'ne ilişkin, "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz." dedi.

Gebze ilçesinde yapımı devam eden Bilişim Vadisi'ni ziyaret eden Özlü, bölgede gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bilişim Vadisi'nin Türkiye'nin önemli bir projesi olduğunu söyledi.

Projenin ulusal ve büyük bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Özlü, "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz. Bir büyük proje. Dolayısıyla bu projeyi hayata geçirmek için son durum hakkında bilgi aldık. İnşallah bunu kısa sürede hayata geçireceğiz." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber