17 °c

Volkan Demirel teknik direktörlük için şimdiden çalışmaya başladı

Uzun yıllardır Fenerbahçe kalesini koruyan Demirel, sarı-lacivertlilere futbolculuktan sonra da katkı vermek için kendini şimdiden teknik direktörlüğe hazırlıyor. Dil eğitimi alıyor Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel kendini teknik direktörlüğe hazırlıyor. Futbol kariyerini noktaladıktan sonra yedek kulübesine geçmek isteyen tecrübeli...

Spor Haberi
Volkan Demirel teknik direktörlük için şimdiden çalışmaya başladı
Volkan Demirel teknik direktörlük için şimdiden çalışmaya başladı

Uzun yıllardır Fenerbahçe kalesini koruyan Demirel, sarı-lacivertlilere futbolculuktan sonra da katkı vermek için kendini şimdiden teknik direktörlüğe hazırlıyor.

Dil eğitimi alıyor

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel kendini teknik direktörlüğe hazırlıyor. Futbol kariyerini noktaladıktan sonra yedek kulübesine geçmek isteyen tecrübeli kaleci yabancı dil dersleri alıyor.

Gönüllü yardımcılık yapıyor

Uzun yıllardır Fenerbahçe forması giyen 34 yaşındaki kaleci, Advocaat'ın tecrübelerinden faydalanıyor. Advocaat ile antrenmanlar dışında da görüşen Volkan, oyun sistemleri ve antrenman metotları hakkında sohbet ediyor. Demirel Türk antrenörü olmayan Advocaat'ın gönüllü yardımcılığını da yapıyor.

Sıradaki Haber