17 °c

Trabzonspor, Bursaspor maci hazirliklarina basladi

TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Adanaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor, 17 Ocak Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda devre arası tatili nedeniyle ülkesi Brezilya'dan izin süresinde dönmeyen...

Spor Haberi
Trabzonspor, Bursaspor maci hazirliklarina basladi
Trabzonspor, Bursaspor maci hazirliklarina basladi


TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Adanaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor, 17 Ocak Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda devre arası tatili nedeniyle ülkesi Brezilya'dan izin süresinde dönmeyen Douglas da katıldı. Bir süre kendisinden haber alınamayan ancak dün Trabzon'a dönen Dauglas, takımla çalışmada yer aldı.
-Cardozo'da katıldı
Trabzonspor'da ligin ilk yarısının son haftasında Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sağ ayak arka adalesinden sakatlanan ve tedavi için Paraguay'a giden Cardoza da antrenmana katıldı.Bu sabah tesislerde yardımcı antrenör yönetiminde bir süre koşu yapan Cardozo da akşamki antrenmanda çift kale maçta forma giydi. İdman eksiği olan futbolcunun, Bursaspor maçına hazır hale getirilmeye çalışıldığı belirtildi.
-Tartışma yaşandı
Antrenmanda çift kale maç sırasında Erkan Zengin ile Alper Uludağ arasında bir ikili mücadele sonrasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yardımcı antrenör Salih Tekke araya girerek tartışmayı büyümeden önledi. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sıradaki Haber