17 °c

THY Euroleague yayın haklarını TRT'nin aldığını Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş açıkladı

TFF 1.Ligin yayın haklarını satın alan TRT'nin THY Euroleague yayın haklarını da satın aldığını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıkladı. TRT, 6. haftası oynanan TFF 1.Ligin yayın haklarını satın aldı. Ligde oynayan takımlar ve taraftarlar haftalardır bu sorunun çözülmesini bekliyordu. Yapılan bu açıklamanın ardından TRT'den yeni bir hamle daha geldi. Başbakan Yardımcısı...

Spor Haberi
THY Euroleague yayın haklarını TRTnin aldığını Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş açıkladı
THY Euroleague yayın haklarını TRT'nin aldığını Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş açıkladı

TFF 1.Ligin yayın haklarını satın alan TRT'nin THY Euroleague yayın haklarını da satın aldığını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıkladı.

TRT, 6. haftası oynanan TFF 1.Ligin yayın haklarını satın aldı. Ligde oynayan takımlar ve taraftarlar haftalardır bu sorunun çözülmesini bekliyordu. Yapılan bu açıklamanın ardından TRT'den yeni bir hamle daha geldi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Basketbol THY Euroleague 2016-2017 sezonu maçlarının yayın haklarının da TRT tarafından satın alındığını açıkladı. Yapılan bu hamleler üzerine TFF 1.Lig ve THY Euroleague maçları, sporseverler tarafından şifresiz şekilde izlenebilecek.

THY Euroleague Final Four maçlarının yapılan anlaşma ile İstanbul'da yapılacağı açıklanmıştı. İstanbul'da yapılacak olan Final Four maçlarının da TRT'den yayınlanacağı açıklandı.

Sıradaki Haber