17 °c

Skorexpress.com İle Canlı Takip

2018 yılının sonuna gelirken birçok farklı spor dalında heyecan hız kesmeden artmaya devam ediyor

Spor Haberi
Skorexpress.com İle Canlı Takip
Skorexpress.com İle Canlı Takip

Özellikle dünyanın en çok izlenen spor dalları arasında yer alan futbol ve basketbol, bu yıl daha çekişmeli maçlara sahne oluyor. Hem Avrupa hem de Amerika, yani NBA olarak bu yıl yıldız oyuncularla heyecanı zirveye çıkarmış durumda. Türkiye ligine bakılacak olursa takımların birbirine olan yakın puanları, şampiyonluğun son haftaya ve playoff turlarına kadar götürecek gibi görünüyor.

Türkiye Basketbol Liginde Son Durum

Avrupa'nın gediklisi haline gelmiş olan ve basketbolda gururumuz haline gelmiş Fenerbahçe, bu yıl da Türkiye basketbol liginde liderliği kaptırmıyor. Ancak Anadolu Efes, Tofaş; Beşiktaş; Galatasaray ve Karşıyaka gibi takımların birbirleriyle olan yakınlığı, kimin ligi kaçıncı sırada bitireceğine dair tahminleri yanıltabilir. Bu yüzden taraftarların şu an yapması gerektiği en önemli durum skorexpress.com üzerinden canlı olarak tüm maçların sonuçlarını takip etmektir. Hem kendi takımının takibini sürdürmek isteyen spor severler hem de bahis konusunda sonuçları almak isteyenler için, hemen bu kaliteli siteye giriş yapılabilir. Dünyanın her yerinden birbirinden farklı basket maçlarının yer aldığı site bünyesinde, özellikle sürekli skorların değiştiği bu oyunda adına eş zamanlı sonuçları anında elde edebilirsiniz.

NBA Ligi Son Durumları

Bu yıl özellikle doğu ve batı konferansı NBA liginde oldukça karışmış durumda. Çekişmeli maçlara sahne olan konferanslarda, en çok da yanıltan ve herkesi şaşırtan yıldız oyuncularla dolu büyük takımların gerilerde kalması oldu. Fakat Toronto raptors ile Denver Nuggest bu yıl gösterdikleri başarılı performansı ile sezon sonuna kadar lider konumda olacaklarını gösteriyorlar. Dünyanın her yerinden canlı basket sonuçlarını elde edebilmek ve bu keyfi eş zamanlı olarak yaşamak için, hemen siteye giriş yapabilirsiniz. Güncellenen sonuçlarla canlı skorlarının yanı sıra bitmiş maç sonuçları da elde etmeniz mümkün.

Sıradaki Haber