17 °c

Şike davası hakimi Mehmet Ekinci yakalandı

FETÖ ve şike soruşturmasında adı geçen, arananlar arasında bulunan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski başkanı Mehmet Ekinci  düzenlenen operasyonla Yalova'da yakalandı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 'Futbolda şike’ ve 'Odatv' davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, Yalova’da gizlendiği evde yakalandı.  Alınan bilgiye göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü...

Spor Haberi
Şike davası hakimi Mehmet Ekinci yakalandı
Şike davası hakimi Mehmet Ekinci yakalandı

FETÖ ve şike soruşturmasında adı geçen, arananlar arasında bulunan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski başkanı Mehmet Ekinci  düzenlenen operasyonla Yalova'da yakalandı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 'Futbolda şike’ ve 'Odatv' davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, Yalova’da gizlendiği evde yakalandı.  Alınan bilgiye göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde, Ekinci'nin kentte bir evde kaldığını belirledi.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda Ekinci, gözaltına alındı.  Evde yapılan aramada, Ekinci'nin kullandığı bilgisayar ve bazı belgelere el konuldu.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nde görülen FETÖ/PDY ile bağlantılı Selam Tevhid kumpası davası kapsamında firari olarak aranan Mehmet Ekinci, Yalova polisinin düzenlediği operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Sıradaki Haber