17 °c

Şenol Güneş ve Ümit Özat kavga etti

Süper Lig'de Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek son 3 haftada 9 puan topladı. Mücadeleye Şenol Güneş ve Ümit Özat arasında zaman zaman gerilen sinirler damgasını vurdu.

Spor Haberi
Şenol Güneş ve Ümit Özat kavga etti
Şenol Güneş ve Ümit Özat kavga etti

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Uzun süredir aralarında soğukluk bulunan Şenol Güneş ile Ümit Özat maç öncesinde el sıkışmadı. Maç esnasında ise zaman zaman büyük gerilimler oluştu.

Beşiktaş'ın 1-0 önde götürdüğü mücadelenin son dakikaları büyük heyecan içerisinde geçti. Gençlerbirliği 1 puan için bastırırken tansiyon da tavan yaptı.

Mücadelenin uzatma dakikaları oynanırken, Gençlerbirliği sağ kanattan bir taç atışı kazandı. Konuk ekipte Ahmet Oğuz taç atışı için kenara gelirken, oyuncularını uyaran Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş nedeniyle atışı kullanamadı. Bu pozisyonda Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Şenol Güneş'e tepki gösterirdi. Dördüncü hakem ve orta hakemin hemen müdahalesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

Ümit Özat, Güneş'i engellemeyen dördüncü hakeme sitem etti. Karşılaşma daha sonra kaldığı yerden devam ederken, Beşiktaş tribünleri Ümit Özat'a tepki gösterdi. Maçta başka gol olmazken siyah-beyazlı takım üç puan almanın sevincini yaşadı.

"BEN YAPSAM KIYAMET KOPAR"

Maçın son anlarında Şenol Güneş'in taç atan oyuncuyu engelleyip engellemediği sorulan Özat, "Bunları söyleyince saygısız diyorlar. Orada net şekilde bilerek taç atan oyuncunun önünü kesme var. Bunu ben yapsam kıyamet kopar. İsmini zikretmek istemiyorum, benden başka teknik adamların da başına gelebilecek olaylar. Bu kişileri ilgilendirir camiaları değil. Ben 100 yıllık çınarlara laf söyleyecek durumda değilim. Kişiler arasındaki sorunlar, camiaları bağlamamalı" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber