17 °c

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, "PTT 1. Lig'de çok fazla şampiyonluk adayı var" dedi.Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını liderin 3 puan gerisinde kapattıklarını söyledi.Ligin 2'nci yarısında daha başarılı sonuçlar almak istediklerini...

Spor Haberi
Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:
Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, "PTT 1. Lig'de çok fazla şampiyonluk adayı var" dedi.

Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını liderin 3 puan gerisinde kapattıklarını söyledi.

Ligin 2'nci yarısında daha başarılı sonuçlar almak istediklerini kaydeden Hasan Çavuşoğlu, "Giresunspor gibi güçlü bir takımı mağlup ederek, ilk devreyi 3 puanla kapatmayı başardık. İlk yarıyı 26 ile 30 puan arasında tamamlamayı planlıyorduk. 26 puanla kapattık. Liderle aramızda şu an 3 puan fark var. Zorlu bir 2'nci yarı bizi bekliyor" dedi.

Ligde bu sezon şampiyonluğa oynayacak çok takım olduğunu belirten Çavuşoğlu, eksik bölgelere transfer yapacaklarını dile getirdi. Lig sonuna kadar hedeflerini kovalamaya devam edeceklerini ifade eden Hasan Çavuşoğlu, "İlk yarı bizim için kötü geçmedi. Geçen seneki ile bu seneki lider arasındaki puan farkı, bu kadar değildi. Daha fazlaydı. Bu yıl ligde aynı puan ya da arada bir, iki puan fark olan çok sayıda takım var. Bu da demek oluyor ki bu ligde çok fazla şampiyonluk adayı var" diye konuştu.

Sıradaki Haber