17 °c

Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa mesaisi

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. İdman, 21 yaş altı oyuncularının da katıldığı çift kale maçla tamamlandı.Antrenmana, milli maçlar...

Spor Haberi
Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa mesaisi
Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa mesaisi


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. İdman, 21 yaş altı oyuncularının da katıldığı çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana, milli maçlar nedeniyle ülkelerine giden Abdou Razack Traore, Olafur Ingi Skulason, Mustapha Yatabare, Andre Biyogo Poko, Vladimir Rodic ve Iasmin Latovlevici ile sakatlığı bulunan Marius Silviu Alexe katılmadı.

Tudor, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle çalışmalarını eksik sürdürdüklerini, Kasımpaşa maçında istediklerini yapabilmek için çok çalışacaklarını kaydetti.

Sıradaki Haber