17 °c

Judo: Yıldızlar Grup Müsabakaları

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 17 ilden ekiplerin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Grubu Bayan ve Erkek Judo Grup müsabakaları Malatya'da başladı. Tecde Spor Salonu'ndaki karşılaşmalara, Adana, Batman, Bayburt, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Iğdır, Kilis, Mardin, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van ilerindeki okullardan 130...

Spor Haberi
Judo: Yıldızlar Grup Müsabakaları
Judo: Yıldızlar Grup Müsabakaları

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 17 ilden ekiplerin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Grubu Bayan ve Erkek Judo Grup müsabakaları Malatya'da başladı.

Tecde Spor Salonu'ndaki karşılaşmalara, Adana, Batman, Bayburt, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Iğdır, Kilis, Mardin, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van ilerindeki okullardan 130 sporcu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yeşilyurt Şube Müdürü Mehmet Özgül, yarışmaya katılan bütün sporcu ve antrenörlere başarılar diledi.

Judo Federasyonu Teknik Kurul üyesi Muhammet Çolak ise bu tür yarışmalar yapılmasının önemli olduğunu belirterek, özellikle okul yarışmalarının alt yapının güçlenmesi için önemli müsabakalar oluşturduğunu söyledi.


Sıradaki Haber