17 °c

Fenerbahçe'nin transferine engel!

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız oyuncunun transferinde büyük bir engel çıktı.

Spor Haberi
Fenerbahçenin transferine engel!
Fenerbahçe'nin transferine engel!

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 2. sırada tamamlayarak gelcek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un yıldız oyuncusu için girişimlere başladı. Öte yandan Fenerbahçe'ye bu transferde büyük bir engel çıktı.

The Times'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin ilgilendiği, Liverpool'un 28 yaşındaki oyuncusu Daniel Sturridge için İspanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Sevilla devreye girdi.

Sevilla'nın oyuncu maaşını karşılayabilecek bütçe oluşturmakta zorlanabileceği belirtilirken, Fenerbahçe'nin ise hem oyuncu, hem de kulüp ile maddi açıdan sıkıntı yaşamayacağı iddia edildi.

Liverpool'un 15 milyon Sterlin istediği 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezona Liverpool'da başlamış, ardından West Bromwich Albion'a kiralık olarak gönderilmilşti. Yaşadığı sakatlık sorunları sebebiyle 2017-18 sezonunda 15 maçta forma giyen Sturridge bu maçlarda 2 gol atabildi.

Sıradaki Haber