17 °c

Fenerbahçe'den Amed Sportif'e teşekkür mesajı!

Fenerbahçe Kulübü, bugün Diyarbakır'da seyircisiz oynanan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk karşılaması olan ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan müsabakadaki misafirperverliğinden ötürü, Amed Sportif Faaliyetler'e, kulübün resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yayımlanan teşekkür mesajında, şu ifadelere yer...

Spor Haberi
Fenerbahçeden Amed Sportife teşekkür mesajı!
Fenerbahçe'den Amed Sportif'e teşekkür mesajı!

Fenerbahçe Kulübü, bugün Diyarbakır'da seyircisiz oynanan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk karşılaması olan ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan müsabakadaki misafirperverliğinden ötürü, Amed Sportif Faaliyetler'e, kulübün resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayımladı.
Kulübün internet sitesinde yayımlanan teşekkür mesajında, şu ifadelere yer verildi: "Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, takımımıza ve kafilemize gösterilen misafirperverlikten ötürü Amed Sportif Faaliyetler Kulübüne, tüm kamu ve resmi görevlilere, güvenlik güçlerine ve Diyarbakır halkına teşekkür ederiz."

Sıradaki Haber