17 °c

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçına hazır

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Torku Konyaspor ile yarın yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı bildirildi. İki ayrı gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan ...

Spor Haberi
Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçına hazır
Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçına hazır


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Torku Konyaspor ile yarın yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı bildirildi. İki ayrı gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcuların idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladığı kaydedildi.

Sakatlığı süren Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı aktarıldı.

Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da izlediği vurgulandı. Ayrıca Berkecan isimli minik bir taraftarın tesislerde başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Pereira ve oyuncularla bir araya geldiği ve fotoğraf çektirdiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler, bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Konya'ya gidecek.


- Torku Konyaspor maçı kadrosu belli oldu


Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği Torku Konyaspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

Sıradaki Haber