17 °c

Fenerbahçe Moussa Sow'u 1 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçeli taraftarların en çok sevdiği yabancı oyuncular arasında olan Moussa Sow, prensip anlaşmasına vardığı sarı lacivertli kulübe 1 yıllık kiralık olarak imza atmak için İstanbul'a geldi. Kiralama bedelinin bir kısmını Sow ödeyecek Geçtiğimiz sezon başında Al Ahli'ye 16 milyon euroya transfer olan Moussa Sow, Fenerbahçe'ye 1 yıl sonra kiralama bedeli olmadan geri...

Spor Haberi
Fenerbahçe Moussa Sowu 1 yıllığına kiraladı!
Fenerbahçe Moussa Sow'u 1 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçeli taraftarların en çok sevdiği yabancı oyuncular arasında olan Moussa Sow, prensip anlaşmasına vardığı sarı lacivertli kulübe 1 yıllık kiralık olarak imza atmak için İstanbul'a geldi.

Kiralama bedelinin bir kısmını Sow ödeyecek

Geçtiğimiz sezon başında Al Ahli'ye 16 milyon euroya transfer olan Moussa Sow, Fenerbahçe'ye 1 yıl sonra kiralama bedeli olmadan geri döneceği belirtildi. Fenerbahçe'nin yıllık 4 milyon euro olan Moussa Sow'un yıllık maaşının 3'te 2'sini karşılayacağı, Moussa Sow'un ise geri kalan 3'te 1'lik bölümünü kiralama bedeli olarak kulübüne ödeyeceği iddia edildi. Moussa Sow'un Fenerbahçe'ye geri dönmesi, sarı lacivertli taraftarlar arasında da sevinçle karşılandı.

Transferi Sow'un baskısı bitirdi

Fenerbahçe'nin flaş transferinde Moussa Sow'un Al Ahli'ye uyguladığı psikolojik baskı etkili oldu. Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile dün akşam saatlerinde yaptığı görüşmede,"Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum, kulüpte mutluyum ancak Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber