17 °c

Diyarbakır'da kar nedeniyle tribün çatısı çöktü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı, Seyrantepe Spor Tesislerindeki stadın tribün çatısının çökmesine neden oldu.Diyarbakır'da 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok spor tesisi olumsuz etkilenirken, Seyrantepe Spor Tesislerindeki DİSKİ Spor Sahasının tribünlerinin de çatısı çöktü.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif...

Spor Haberi
Diyarbakır'da kar nedeniyle tribün çatısı çöktü
Diyarbakır'da kar nedeniyle tribün çatısı çöktü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı, Seyrantepe Spor Tesislerindeki stadın tribün çatısının çökmesine neden oldu.

Diyarbakır'da 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok spor tesisi olumsuz etkilenirken, Seyrantepe Spor Tesislerindeki DİSKİ Spor Sahasının tribünlerinin de çatısı çöktü.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'in maçlarını oynandığı statta incelemelerde bulunan tesis yetkilileri, çöken çatıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. 

Stadın tribünlerinin bir kısmı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir kısmı da Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştı.

Sıradaki Haber