17 °c

Barcelona-Espanyol maçı ne zaman? Arda Turan'ın oynacağı Barcelona-Espanyol maçı saat kaçta oynanacak?

Arda Turan'ın Barcelona'da oynayacağı ilk maç bugün TSI 21:30 oynanacak. İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'nın Espanyol ile oynayacağı mücadelede Arda Turan yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Barcelona Espanyol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar... Barcelona, FIFA'nın verdiği iki sezonluk transfer yasağı cezası sebebiyle...

Spor Haberi
Barcelona-Espanyol maçı ne zaman? Arda Turanın oynacağı Barcelona-Espanyol maçı saat kaçta oynanacak?
Barcelona-Espanyol maçı ne zaman? Arda Turan'ın oynacağı Barcelona-Espanyol maçı saat kaçta oynanacak?

Arda Turan'ın Barcelona'da oynayacağı ilk maç bugün TSI 21:30 oynanacak.

İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'nın Espanyol ile oynayacağı mücadelede Arda Turan yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Barcelona Espanyol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

Barcelona, FIFA'nın verdiği iki sezonluk transfer yasağı cezası sebebiyle kadrosuna kattığı Arda Turan ve Aleix Vidal'i sezonun ilk yarısında oynatamamıştı. Milli gururumuz Arda Turan ve Aleix Vidal 1 Ocak'ta cezanın bitmesiyle artık Barcelona'ya hizmet verebilecekler.

Arda Turan, 2015 Temmuz ayında 34 milyon avro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon avroluk opsiyonla Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer oldu. Fakat, FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza sebebiyle şimdiye kadar yeni takımında forma giyemedi. Barcelona-Espanyol maçı ne zaman oynanacak? Barcelona Espanyol maçı 6 Ocak 2016 Çarşamba(bugün) günü saat TSI 21.30'da başlayacak. Milli Yıldızımız Arda Turan'ın, bugün oynanacak İspanya Kral Kupası ilk maçında, Camp Nou stadında Espanyol'a karşı ilk kez forma giymesi bekleniyor. Arda'nın Barcelona'da oynayacağı ilk karşılaşmayı, Türkiye'den hangi kanalın yayınlayacağı henüz belli değil.

7 numaralı forma giyecek Barcelona’da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı bulan Arda, Barça’da 7 numaralı formayı giyecek. Katalanlar’da 7 numaralı formayı geçmişte Luis Figo, Alfonso Perez, Saviola, Larrson, Gudjohnsen ve David Villa giyerken, son olarak geçtiğimiz yaz Chelsea’ye transfer olan Pedro Rodriguez bu numarayı kullanmıştı. Sevilla'dan 18 milyon avro ve tutturulacak hedeflere göre 4 milyon avroluk opsiyonla transfer edilen Aleix ise 22 numaralı formayla Barcelona'ya hizmet verecek. Hayalinin ötesi Barça formasıyla ilk resmi maçına bugünki Espanyol karşılaşmasıyla çıkması beklenen milli gururumuz, “Bayrampaşa’daki çocuğun en büyük hayali G.Saray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Ama demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an aklımın yetmediği durumların içindeyim” dedi. Sezon başında dünyayı sallamıştı Barcelona’nın Arda Turan’ı transfer etmesi... Bonuslarla birlikte 41 milyon Euro’ya Katalanlar’a imza atan Arda için tek sıkıntı vardı o da; kulübün transfer yasağının olması. İspanyol devi, bu nedenle Arda Turan ve Aleix Vidal’ı yarım sezon oynatamadı. 6 aylık süreçte Katalanlar’la antrenmanlara çıkan yıldız futbolcu için artık geri sayım sona erdi. Bugün İspanya Kral Kupası’nda Espanyol karşısında sahada olması beklenen milli gururumuz, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez ve İniesta gibi yıldızlarla Camp Nou’da ilk kez bir resmi maçta birlikte oynama şansını yakalayacak. En büyük hayalim Galatasaray'dı Peki, Arda Turan neler hissediyordu, aklından neler geçiyordu. Duygularını çok özel sözlerle ifade eden Arda, şöyle konuştu: “Bayrampaşa’daki çocuğun hayattaki en büyük hayali Galatasaray’da oynamaktı. Galatasaray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Ama demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde bunlar gerçekleşiyor. Bunun için her zaman şükrediyorum. Güzel bir kariyere, güzel bir çocukluğa sahiptim ve şimdi de onun keyfini sürüyorum.”

Sıradaki Haber