17 °c

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Çiftçi:

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, çok kaliteli bir takımları bulunduğunu belirterek, "Oyuncularımızın birçoğu ile problemleri hallettik, onlarla yola devam edeceğiz. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz" dedi.Çiftçi, kulüp tesislerinde, teknik direktör Fikret Yılmaz'ın da katıldığı basın toplantısında, yeni yönetim...

Spor Haberi
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Çiftçi:
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Çiftçi:

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, çok kaliteli bir takımları bulunduğunu belirterek, "Oyuncularımızın birçoğu ile problemleri hallettik, onlarla yola devam edeceğiz. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz" dedi.

Çiftçi, kulüp tesislerinde, teknik direktör Fikret Yılmaz'ın da katıldığı basın toplantısında, yeni yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana takımın mağlubiyet almadığını söyledi.

Bu süreçte 13 puan topladıklarını aktaran Çiftçi, şöyle konuştu: 

"Sıkıntılı bir süreçte aldık yönetimi. Birçok sorunu da halletme yoluna gittik. Mali problemler yaşadık. Onları aşma noktasına geldik. Bizim çok kaliteli bir takımımız var. Hem sporcu ahlakı açısından hem de futbolcu olarak. Bu sporculara sahip çıkmak bizim ilk görevimiz oldu. Oyuncularımızın birçoğuyla problemleri hallettik, onlarla yola devam edeceğiz. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz."

Çiftçi, devre arasında bazı noktalara takviyeler yapacaklarını ifade ederek, "Lig enteresan gidiyor. 8'inci sıradayız ama liderle aramızda 4 puan var. Kadromuzda çok radikal değişiklikler yapmayacağız. Kadroyu derinleştirip, alternatif anlamında az ve öz transferler yapacağız. En fazla 3 oyuncu almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

 

- Fikret Yılmaz: "25 puan hedefimiz tuttu"

 

Teknik direktör Fikret Yılmaz ise devreyi 25 puanla kapatma hedefinin tuttuğunu söyledi.

Sakat ve alternatif oyuncu eksikliğine rağmen takımın iyi performans ortaya koyduğunu belirten Yılmaz, "Devreyi çok iyi yerde bitiremedik. Buna rağmen sezonu en iyi yerde bitireceğiz" dedi. 

Yılmaz, dün deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları 1461 Trabzon maçıyla ilgili şunları kaydetti:

"Hakem Serkan Tokat, net olarak kırmızı kartı gösterseydi rakip 10 kişi oynayacaktı ama gösteremedi. Dünkü mücadelede iyi oynayamadık. Ancak 1 puan bizim için kazanç. Birkaç oyuncuya ihtiyaç var. İyi bir takım ve ekip bulunuyor. İnşallah ikinci yarı, yapılacak net transferle Balıkesirspor çok daha iyi yerlere gelecektir. Takımların birbirine denk olması bizi iştahlandırıyor. Bundan dolayı biz de Balıkesirspor olarak elimizden geleni yapacağız."

Devre arasında 2 hafta Antalya'da kamp yapacaklarına da değinen Yılmaz, bu sürede yeni oyuncular deneyeceklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber