17 °c

Aziz Yıldırım'dan başkana tokat!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Eyigüngör'e tokat attı. Tokadın ardından salonda ortalık karıştı.

Spor Haberi
Aziz Yıldırımdan başkana tokat!
Aziz Yıldırım'dan başkana tokat!

Yakın Doğu Üniversitesi Fenerbahçe Kadın Basketbol final ilk maçı öncesinde olay çıktı. Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına tokat attı ve salon karıştı. 

Hürriyet'in haberine göre; Spor Şube polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi.

Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi. Olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra maç başladı. 

BİR SALDIRI GİRİŞİMİ DAHA!

Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ün üzerine yürüyen ve yumruk atan Aziz Yıldırım, son periyotta ise bu kez Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı.
Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Oyuncularımızı ayartıyorlar, maçtan önce 3 oyuncumuza transfer teklifinde bulunuyorlar. Bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar' iddiasında bulundu. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi ve devre arasında da polislerin yanına giderek yaşananları bir kez daha anlattı.

Eyigüngör'ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi.

 

Sıradaki Haber