17 °c

Açıklanan A Milli Takım kadrosunda Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan yer almadı

Açıklanan A Milli Takım kadrosunda, Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı kadroya alınmazken uzun bir aradan sonra Ömer Toprak kadroya dahil edildi. Ukrayna ve İzlanda maçlarının oynanacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinin A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı. Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi yıldız futbolcuları...

Spor Haberi
Açıklanan A Milli Takım kadrosunda Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan yer almadı
Açıklanan A Milli Takım kadrosunda Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan yer almadı

Açıklanan A Milli Takım kadrosunda, Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı kadroya alınmazken uzun bir aradan sonra Ömer Toprak kadroya dahil edildi. Ukrayna ve İzlanda maçlarının oynanacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinin A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı. Caner Erkin, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi yıldız futbolcuları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yine kadroya almadı. Hatırlanacağı üzere 2016 Avrupa Şampiyonasında prim krizi yaşanmış ve takım içinde büyük sorunlar oluşmuştu.

Açıklanan aday kadroda sakatlıkları devam eden Serdar Aziz, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Gönül yer bulamadı. Son aday kadroya çağırılmayan Hakan Balta bu sefer tekrar çağırıldı.

Salih Uçan, Cengiz Ünder, Ahmet Oğuz, Nuri Şahin ve İrfan Can Kahveci bir önceki aday kadroya davet edilmişken yeni çağırılan aday kadroda yer almadılar.

Gökhan Töre ile Ömer Toprak'ın yaşadıkları sorunlar yüzünden Ömer Toprak uzun süredir kadroda yer almıyordu.

İzlanda ve Ukrayna maçlarının A Milli Takım Aday Kadrosu:

Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Volkan Şen, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Hakan Kadir Balta, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin (Galatasaray), Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Emre Mor (Borussia Dortmund), Olcay Şahan, Cenk Tosun (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (Metz), Yunus Mallı (Mainz 05), Enes Ünal (Twente)

Sıradaki Haber