17 °c

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Teknik direktörlük ve futbolculuk kariyerinde önemli yerlerde görev alan Hamzaoğlu, AA foto muhabirlerinin gündemini etkileyen fotoğraflarını tek tek inceledikten sonra haber, spor ve yaşam" kategorisindeki 3 fotoğrafı beğendi. Hamzaoğlu...

Spor Haberi
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Teknik direktörlük ve futbolculuk kariyerinde önemli yerlerde görev alan Hamzaoğlu, AA foto muhabirlerinin gündemini etkileyen fotoğraflarını tek tek inceledikten sonra haber, spor ve yaşam" kategorisindeki 3 fotoğrafı beğendi. 

Hamzaoğlu, spor kategorisinde Orhan Akkanat'ın "Arda Turan'ın gözyaşları", yaşam kategorisinde Orhan Akkanat'ın "Düden Gölü'nün zarif misafirleri" ve haber kategorisinde Mohammed Badra'nın "Suriye'de iç savaş" fotoğrafına oy verdi.

Oylamanın ardından konuşan Hamzaoğlu, oy verirken zorlandığını ve her karenin kendine has güzellikleri olduğunu belirterek, fotoğrafları çekenleri tebrik etti.

Sıradaki Haber