17 °c

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 12’inci defa kapılarını açtı

Life Media tarafından düzenlenen Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı “Ideal Homex” 23 - 26 Mart tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 12’inci defa kapılarını açtı.

Kültür-Sanat Haberi
Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 12’inci defa kapılarını açtı
Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 12’inci defa kapılarını açtı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre geçtiğimiz yıl 602 bin 982 çift evlenmiş… Fiyatlar marka ve tasarımlara göre değişse de bir evin çeyizi ortalama 11.000 TL ile 70.000 TL arası tutuyor. Life Media tarafından düzenlenen Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı “Ideal Homex”te bu yılın trendleri ilk kez sergileniyor…

Sofra ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif Ev Aksesuarları ve Hediyelik Eşyalar, Elektrikli Ev Aletleri, Plastik Ev Gereçleri, Çelik Mutfak Eşyaları, Cam, Porselen ve Seramik gruplarından oluşmak üzere fuarda tam 60 bin yeni ürün ilk kez görücüye çıkıyor.

Yemek takımlarımız değişiyor… Güral Porselen’in ilk defa sofralarımızda yer bulacak kare yemek takımı tasarımları, mermer desenleri, ve reaktif sır uygulamasıyla yine ilk defa göreceğimiz renk geçişli porselenler yemek masalarına farklılık katıyor…

Türkiye’nin ilk kare yemek takımı İdeal Homex’te görücüye çıkıyor. Farklı tasarımı ile oldukça iddialı olan bu ürün grubunun yanı sıra yine ilk defa göreceğimiz mermer desenli porselenler bu yılın trendi olacağa benziyor. Uzun bir ar-ge çalışması sonucu reaktif sır uygulaması ile üretilen renk geçişli porselenler de Güral Porselen’in inovatif ürünleri arasında yer alıyor.

Dijital baskı teknolojisi Keramika Seramik ile yemek masamızda… Arkalı önlü dekorları ile bir yemek takımı ile birden fazla tasarım İdeal Homex’te…

Fuar katılımcılarından Keramika, dijital baskı teknolojisi ile sektöre keyifli bir yenilik sunuyor. Önlü arkalı dekor uygulanan yeni mutfak gereçlerinde bir yemek takımı birden çok tasarıma dönüşüyor.  Doğadan ilham alınan ürünler, yemek takımlarından saklama kaplarına, ikramlıklardan nescafe setlerine, çerezliklerden sosluklara kadar geniş bir ürün yelpazesiyle beğeniye sunuluyor.

İdeal Homex’te bu yıl tam 60 bin yeni ürün sektör profesyonellerinin beğenisine sunuluyor. Faruk Malhan imzalı, maneviyatı esas alan Semah Türk kahvesi seti porselen grubunda dikkat çeken ürünler arasında yerini alırken elektrikli ev eşyaları grubunda “Fakir Kaave” de rengarenk tasarımı ve 4 fincan kahveyi aynı anda pişirerek sağladığı kolaylıkla ilgi çekiyor.

Geçtiğimiz yıl yerli ve yabancı 344 firmanın katılımı ile gerçekleşen “Ideal Homex” Fuarı 72 ülkeden 25 bin 178 ziyaretçiyi ağırladı. Bu yıl 23-26 Mart tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 12’incisi düzenlenecek olan fuarda züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, cam, porselen, seramik, çelik mutfak eşyaları, plastik, hediyelik ürünler, avize, aydınlatma, ev tekstili ve çeyiz ürünleri ile bir eve dair her şey yine ilk defa görücüye çıkacak.

Sıradaki Haber