17 °c

Soğuk havada vatandaşlara çorba ikramı

ERZURUM (AA) - Türkiye'nin en soğuk kentlerinden Erzurum'un Yakutiye ilçesinde vatandaşlara, mobil araçla ücretsiz çorba ve ekmek dağıtılıyor.Valiliğin koordinesinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türk Kızılayı tarafından başlatılan çalışmayla, ilçede havanın en soğuk olduğu sabah saatlerinde vatadaşlara sıcak çorba ve...

Kültür-Sanat Haberi
Soğuk havada vatandaşlara çorba ikramı
Soğuk havada vatandaşlara çorba ikramı

ERZURUM (AA) - Türkiye'nin en soğuk kentlerinden Erzurum'un Yakutiye ilçesinde vatandaşlara, mobil araçla ücretsiz çorba ve ekmek dağıtılıyor.

Valiliğin koordinesinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türk Kızılayı tarafından başlatılan çalışmayla, ilçede havanın en soğuk olduğu sabah saatlerinde vatadaşlara sıcak çorba ve ekmek ikram ediliyor.

Bu kapsamda mobil dağıtım aracı, saat 07.00 ile 09.00 arasında Lalapaşa Camisi önüne getiriliyor.

Vali Seyfettin Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çorba dağıtımının önemli bir sosyal hizmet olduğunu belirtti.

Sabah camiye ve işe giden vatandaşların bu hizmetten yararlandığını bildiren Azizoğlu, projenin devam edeceğini kaydetti.

Azizoğlu, "Erzurumlu vatandaşlarımıza Lalapaşa Camisi önünde sıcak çorba dağıttık. Amacımız, soğuk kış günlerinde vatandaşımıza sıcak çorbayla bir nebze mutluluk sunabilmek. Çorba dağıtımımızı, talepler doğrultusunda yaygınlaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise kış aylarında çorbayla içlerinin ısındığını belirterek, Azizoğlu ve ikramda emeği bulunanlara teşekkür etti.

Sıradaki Haber