17 °c

2018 Çeşme plajları giriş ücretleri

Bu senede Bodrum'dan ünlü ünsüz herkes Çeşme sahillerine akın edecek. Çeşme sahillerindeki plajların giriş ücretlerini, halk plajlarını, özel beach club giriş ücretlerini sizin için araştırdık. İşte o fiyatlar...

2018 Çeşme plajları giriş ücretleri
2018 Yılı Yine Çeşme Plajlarının ve Çeşme Beach Clublarının Yılı Olacak… Çeşme yine her sene olduğu gibi bu senede en uğrak mekanlardan biri olacak. Çeşmede lüks bir otelde kalmayacak sanız kesinlikle plajlara gitmeniz gerekecek. Öncelikle 5 Yıldızlı tüm otellerin plajları mevcut. fakat 3 -4 yıldızlı veya kategori edilmemiş otellerin plajları yok. Bu nedenle gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Bütçeniz yüksek değilse….

Öncelikle çeşmeye gittiğinizde ne yapacağınıza karar vermelisiniz. sakin bir tatil güneşin ve denizin tadını çıkarmak mı yoksa biraz hovardalık bol eğlencemi? Aslında tamamen bu görüşünüze göre çeşme sahillerini seçebilirsiniz.
120
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri
Alaçatı Aya Yorgi Plaji Giriş Ücreti ve Ayrıntılar…
Denizi muhteşem sahili muhteşem . Ünlülerin akın ettiği localı beachler muhteşem… İçerisinde 9 civarında Beach Club bulunmakta.. Ortalama 40 TL ile 50 TL arasında giriş ücretleri var. Fakat çok eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Müzik hiç susmuyor eğlence tam gaz devam. Eğlencenin dorukta olduğu bir kaç plaj ve giriş ücretleri…
220
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri
Before Sunset Beach Club bunların en meşhurlarından. Before Sunset Beach Club Giriş ücreti kişi başı 50 TL . Şezlong ve şemsiyeniz sizi bekliyor. Fakat genellikle Full. Bu nedenle rezervasyon yaptırmanız gerekecek.
320