17 °c

MEB özür diledi! Telafi sınavı yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı, açıköğretim kurumları sınavlarının 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrıldığını bildirdi.

Eğitim Haberi
MEB özür diledi! Telafi sınavı yapılacak
MEB özür diledi! Telafi sınavı yapılacak

4'ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için telafi sınavı yapılacak.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), resmî internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 31 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında, cevap kağıtlarında teknik bir hata olduğunu duyurdu.

TELAFİ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

MEB’den yapılan açıklamada, açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrıldığı belirtilerek, 4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacağı bildirildi.

''ÖĞRENCİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUZ''

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacağının kaydedildiği açıklamada, "Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz" denildi.

Sıradaki Haber