17 °c

2017 YGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

YGS sonuçları sınava giren adaylar tarafından merakla bekleniyor. ÖSYM'den dün yapılan açıklamaya göre YGS sonuçları bugün açıklanacak.

Eğitim Haberi
2017 YGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
2017 YGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

YGS sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor... ÖSYM yaptığı resmi duyuru ile 28 Mart'ta sınav sonuçlarının açıklanacağını açıklamış ve adayları bu konu hakkında bilgilendirmişti. Şimdi öğrenciler YGS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağını merak ediyorlar.

Peki YGS sonuçları bugün açıklanır mı? 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığınca (ÖSYM) 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları bugün açıklanacak. ÖSYM tarafından 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen ve 2 milyon 265 bin 902 adayın ter döktüğü YGS'nin sonuçları bugün açıklanacak. Adaylar sonuc.osym.gov.tr adresinden sınav sonuçlarına erişebilecek.

YGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Bu yıl 28 Mart tarihinde açıklanacağı belirtilen ancak saat bildirilmeyen YGS sınav sonuçları, geçtiğimiz yıl sabah saat 08.30'da civarında açıklanmıştı. YGS sınav sonuçlarının bu yıl 28 Mart tarihinde açıklanacağını duyuran ÖSYM'nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi 08.30'dan itibaren sonuçları açıklaması beklenmektedir.

Sıradaki Haber