17 °c

Trump öfke kustu!

ABD Başkanı Donald Trump, 72'nci Tony Ödülleri töreninde sahnede kendisine küfreden ünlü aktör Robert de Niro'ya Twitter'dan karşılık verdi.

Güncel Haberi
Trump öfke kustu!
Trump öfke kustu!

Robert de Niro, sahnede rock yıldızı Bruce Springsteen'i anons ederken "Tek bir şey söyleyeceğim. Trump'ı S…. (F…. Trump)" demiş, seyirciler onu ayakta alkışlamıştı.

Oscar ödüllü oyuncu, koyu bir Trump muhalifi olarak tanınıyor.

Trump'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şöyle:
"Robert De Niro, IQ'su çok düşük olan kişi, herhalde filmlerinde gerçek boksörlerden çok fazla yumruk yedi. Dün akşam onu izledim ve gerçekten o sırada 'sersemlemiş' olduğunu düşünüyorum.

"Herhalde istihdamın tüm zamanlardan daha yüksek, ekonominin de her zamankinden iyi durumda olduğunun farkına varamadı, birçok şirket de ülkeye geri akıyor. Uyansana, dayak sersemi!"

Robert de Niro, 2016'da yapılan ABD başkanlık seçimleri sırasında da Trump karşıtı kampanya yürütmüştü. De Niro, paylaştığı videoda onu "aptal" ve "ulusal bir felaket" olarak nitelemişti.

Pazar günkü Tony Ödülleri'ni canlı yayınlayan CBS televizyonu ise, ünlü oyuncunun Trump'a küfrettiği kısımları bipledi. Oyuncu, ellerini havada yumruk yaparak "Artık 'Kahrolsun Trump' değil, Trump'ı S…." sözleriyle ayakta karşılandı.

Sıradaki Haber