17 °c

Kraliyet ailesinin sütyen sırları! Kraliçe Elizabeth'in ölçüsü olay oldu

İngiltere’de iç çamaşırı üreten June Kenton adlı tasarımcı “D Cup’ta fırtınalar” isimli bir kitap yazarak kraliyet ailesinin sütyen sırlarını kağıda döktü.

Dünya Haberi
Kraliyet ailesinin sütyen sırları! Kraliçe Elizabethin ölçüsü olay oldu
Kraliyet ailesinin sütyen sırları! Kraliçe Elizabeth'in ölçüsü olay oldu

İngiltere’de iç çamaşırı üreten June Kenton adlı tasarımcı “D Cup’ta fırtınalar” isimli bir kitap yazarak kraliyet ailesinin sütyen sırlarını kağıda döktü. Kraliçe Elizabeth’in ölçülerini yayınlayıp hangi renkleri sevdiğini bile açıkladı. Bunun üzerine Kraliçe, 90-60-90’da gol attı. Firmadan desteğini çekip armasını geri aldı...

Britanya bu kez içten yıkıldı. Kraliyet Ailesi'nin iç dünyası bir kitaba konu olunca, ortalık karıştı. Her şey Rigby&Peller adlı iç çamaşırı firmasının eski sahibi olan June Kenton'ın geçen yıl bir kitap yazmasıyla başladı. Kenton, "D Cup'ta fırtınalar" isimli bir kitap kaleme aldı. Kraliyet Ailesi'nin tüm iç çamaşırı sırlarını yazdı. Kraliçe Elizabeth'in ölçülerini açıklayıp hangi rengi sevdiğini anlattı. Hatta onun ailenin diğer kadınlarının zevklerine bile müdahale ettiğini anlattı. Kitapta Prenses Diana ile oğulları da yer aldı. Lady Di'nin, Harry ve William'a iç çamaşırı giyen kadın posterlerini verdiğini açıkladı. Hatta Diana'nın sadece aksesuarlar için değil, İsrail'de tasarlanan mayoları da kendilerinden sipariş ettiğini anlattı. Bu gelişmelerin ardından firma dün büyük bir şok yaşadı. Kraliyet Ailesi, artık firmanın kendi amblemlerini kullanmaması için düğmeye bastı. 67 yıldır Kraliyet arması olan firmadan bu hakkı geri alındı. Ve aile bireylerinin de bundan böyle firmadan alışveriş yapmayacağı açıklandı.

June Kenton, "D Cup'ta Fırtınalar" isimli kitabında Kraliçe'nin lila ve mavi renk iç çamaşırı tercih ettiğini belirtti.

1960'TAN BERİ HİZMETTE
Rigby&Peller, 1939'da Londra'nın West End'indeki South Molton Caddesi'nde açıldı. Kurucularının Gita Peller ve Bertha Rigby olduğu vurgulandı. İki ismin de Macaristan'dan İngiltere'ye giden Yahudiler olduğu açıklandı. Firma 1960 yılında Kraliçe'ye sütyen satmaya başladı. 2011'de Kentons emekliye ayrıldı ve hisselerini Belçikalı Van de Velde şirketine sattı.

Kensington'da yer alan mağazada satılan en ucuz sutyenin fiyatı 550 TL'yi buluyor.

Rigby&Peller firması sadece Kraliyet Ailesi değil, dünyaca ünlü çok sayıda isme de tasarım yaptı. Onlar arasında Lady Gaga, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Joan Collins ve Margaret Thatcher da vardı.

Sıradaki Haber